Найефектніші однакові стрижки для тата і сина (Відео)

 

Нині популярною стрижкою є «Батько + син». Все  частіше до перукарні ідуть тато з сином, що стає хорошою традицією. Послуга найперше для одружених, але ж можна і схитрувати, однакова стрижка зацікавлює і братів.

 

Стрижка «Батько+ син» – позитивний приклад  тата для своєї дитини. Адже саме він є прикладом. Якщо  тато уважно ставитиметься до своєї зовнішності,  син буде прагнути завжди виглядати привабливо і охайно. Також стрижка «Батько + син» дозволяє татові і синові будувати довірливі відносини, які супроводжуватимуть їх протягом усього життя. До того ж, ідучи на стрижку разом, син і батько проводить час разом, а отже краще пізнає один одного.

 

Фахівці чоловічої перукарні BRAZOR Barbershop підібрали модні стрижки для хлопчика у 2018-му. Радять обирати, врахувавши  зовнішність, тип і колір волосся, а також характер дитини.

 

 

Канадка. Усю довжину забирають знизу, а зверху залишають пасма. Таку стрижку можна укладати відповідно до своїх уподобань, а підійде і малим, і дорослим не залежно від типу волосся.

 

Напівбокс. Наймодніша стрижка для хлопчика, яка завжди актуальна. Виголені або просто коротко стрижені виски, довга верхівка і чубчик робить його справжнім джентльменом. Зачіска підійде і для прямого, і кучерявого волосся. Найбільше пасує хлопчикам з круглим обличчям.

 

Гаврош. Це стрижка з довгими пасмами біля скронь. Дуже красиво виглядає, коли ці пасма укладають набік і трохи вперед.

 

Їжак. Найзручніша стрижка для маленького непосиди. Коротке волосся по всій голові доповнює філірований чубчик, який можна укласти як ірокез.

 

 

Шапочка. Стрижка для хлопчика, яка популярна вже багато років. Виглядає, як об’ємна верхівка, що поступово зменшує довжину волосся на потилиці. Підходить на кучеряве волосся.

 

Андеркат. Ще одна з популярних стрижок останнім часом, часто роблять її дорослі, проте на малечі виглядає не менш стильно. Здається, класична стрижка: виголені скроні і шапочка зверху. Однак відмінна риса андерката – це чітка лінія, яка розмежовує волосся різної довжини.

 

 

Оригінальні зачіски для хлопчика ті, де вистригають різні малюнки. Вони дуже подобаються хлопчикам. Однак на світлому волоссі виголені малюнки менш помітні, і не такі яскраві як на брюнетах.

 

Все ж найефектнішими залишаються дитячі стрижки, які як дві краплі схожі на дорослі чоловічі: укорочені виски, прямий проділ, зачесане волосся назад.

 

Попередня стаття

Це небезпечно для життя, – тернополяни про селфі (Відео)

Наступна стаття

27 червня – Міжнародний день рибальства

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.