У Тернополі проведуть одразу три етапи Чемпіонату з водно-моторного спорту

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

З 24 по 26 серпня на Набережній тернопільського ставу відбудеться Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту. Цього року вперше три етапи Чемпіонату проведуть в одному місті, а саме у класах F125, F250 та F500. Спортивна інфраструктура, яка необхідна для змагань, відповідає всім міжнародним стандартам, – йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

 

Президент Національної Федерації з водно-моторного спорту Віктор Шемчук привіз у Тернопіль прапор Міжнародного водно-моторного союзу. Знаходитиметься він в обласному центрі до завершення змагань. Варто відзначити, що поспілкуватися з учасниками чемпіонату та побачити зблизька техніку, яка призначена для змагань з водно-моторного спорту, зможуть усі бажаючі.

 

Реєстрація учасників на Чемпіонат світу з водно-моторного спорт у Тернополі вже триває. Серед перших зареєстрованих – спортсмени з Італії, Австрії, Німеччини та Польщі.

Попередня стаття

Тернополяни пропонують віддати “Текстерно” під Гігафабрику

Наступна стаття

Це небезпечно для життя, – тернополяни про селфі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.