У Тернополі через пологи у дружини водій порушив ПДР

У Тернополі через пологи у дружини водій порушив правила дорожнього руху. Випадок трапився 27 червня пізно ввечері. Екіпаж, який патрулював вулицю Руську у Тернополі, помітив автомобіль ВАЗ, який їхав без ввімкнутих фар. Інспектори зупинили транспортний засіб.

 

Водій дуже нервував. З’ясувалося, у салоні автівки перебуває дружина керманича. Жінка – вагітна і от-от народить немовля. Оскільки пологи вже розпочались, майбутню маму потрібно було терміново довести до медзкладу.

 

Чоловік розповів, що проживає в Шумському районі та Тернополя добре не знає. Відтак, дістатися пологового будинку подружжю допомогли патрульні. З використанням звукових та світлових спецсигналів вони супроводили автомобіль водія-майбутнього батька до перинатального центру. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Конституція України: цікаві факти та відео історичного засідання депутатів ВР (Відео)

Наступна стаття

У Почаєві півсотні батьків вимагають звільнення директорки школи (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.