Хитрощі для кавоманів…

Кожного дня ми випиваємо горнятко, а то й більше кави, щоб збадьоритися або просто отримати задоволення. Але часто ми навіть не здогадуємося, що можемо отримати від кави більше. Наступні хитрощі стануть у пригоді усім кавоманам.

 

1. Струсіть тепле молоко у банці, щоб отримати молочну піну. Завдяки цьому ваші домашні лате або капучіно будуть не гіршими, ніж у кав’ярні.

2. Спробуйте випити каву та з’їсти грейпфрут для більшої дози кофеїну. Ця теорія остаточно не доведена, але й будь-якому випадку кислої скибочки грейпфруту зранку вистачить, щоб розбудити вас.

3. Попередньо змішайте цукор у пляшці з молоком, щоб зекономити час на приготування зранку. Це у тому випадку, якщо ви полюбляєте каву з цукром.

 

4. Заморозьте каву у форму для льоду. Вам більше не потрібно розбавляти холодну каву звичайними кубиками льоду.

5. Зробіть свій освіжувач дихання. Для цього змішайте дві краплі екстракту м’яти, ¼ склянки теплої води та ¼ ч.л. меду. Також знадобляться аерозоль і воронка, щоб перелити отриману рідину.

6. За допомогою перекису водню і соди можна позбутися слідів від кави на зубах. Змішайте перекис водню і соду. Протирайте зуби цією сумішшю протягом 30 секунд, а потім змийте водою.

 

7. Кава може приховати подряпини на паркеті. Для цього потрібно змішати невелику кількість меленої кави і теплу воду. Вийде своєрідна кавова паста. Протріть подряпину цією пастою, а потім витріть її рушником. Кава зафарбовує деревину і таким чином робить подряпини менш помітними.

8. Сліди від кави на дні чашки допоможе прибрати зубна таблетка. Налийте теплу воду у чашку з кавовим осадом. Залишіть у ній на ніч таблетку для чистки зубних протезів. Зранку помийте чашку.

Джерело: Харчі

Попередня стаття

Глава УГКЦ проголосить у Тернополі нове церковне свято

Наступна стаття

Пожежники та лікарі: маленькі тернополяни освоювали нові професії (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.