ТОП-5 новинок розумних годинників (Фото)

 

Зараз розумні годинники актуальні, як ніколи. Такі ґаджети виконують безліч функцій. До того ж дозволити їх може чи не кожен, зважаючи на свій бюджет. Як обрати розумний годинник чи браслет?

 

Основне, – такі годинники мають показувати час і дату. Окрім цього, вони можуть виконувати інші задачі: вимірювати пройдені кроки та відстань, пульс і тиск, а також показувати усі повідомлення зі смартфона. За допомогою такого пристрою можна відповідати на дзвінки, слухати музику, гратися в забавки, навіть, використовувати як помічника при навігації. Оскільки розумні годинники ми тримаємо на руці, вони мають різні ступені захисту від води, бруду та ударів.

 

Пропонуємо декілька новинок розумних годинників від компанії Бест-Тайм.

  1. Годинник Smart M3

 

 

Годинник Smart M3 – новинка 2018-го року. У порівнянні з попередньою моделлю А1, цей має покращений процесор і безліч додаткових функцій, зокрема, зміна стилів часу, можливість здійснювати дзвінки й приймати \ відправляти смс, окрема Sim – карта і карта пам’яті, аудіоплеєр. Також є Fiteness – tracker і функція “розумний сон”. До того ж гарантія на 12 місяців.

 

 

2. Smart GT 88 Silver

Smart GT 88 – флагман UWatch 2018 року. У порівнянні з попередніми версіями, новинка отримала безліч нових корисних функцій: вимірювання пульсу, hd – дисплей і нові фітнес – функції. Також, повністю змінився процесор і сенсор. Годинники відмінно сприймають найменший дотик і швидко виконують будь-яку команду. Завдяки окремій сім – карті та карті пам’яті вони можуть працювати як без телефону взагалі, так і з будь-яким пристроєм Android або Apple.

 

 

 

4. SMART N3 PRO STEEL BLACK

 

Smart N3 Pro – прем’єра 2018 року. Дана модель має всі новітні функції 2018 року індустрії смартгодинників. Годинники можуть працювати в парі з телефоном. N3 Pro вимірюють пульс, показують стан здоров’я і фітнес-дані власника. Також, показують оповіщення з усіх соціальних мереж. Годинник має гарантію 12 місяців.

 

 

3. Smart GPS D100 Black для літніх

Годинники Smart D100 – новітня розробка на ринку GPS годин. Це перша в Україні модель для літніх людей. Годинники стануть незамінним помічником літніх людей і їхніх дітей, бо постійно контролюють пульс, показують місце розташування літньої людини на смартфоні дітей, мають кнопку SOS, нагадують вчасно про необхідність прийняти ліки, їжу і т.д.

 

 

 

 

Нині багато користуються дорогими смарт годинниками. Однак спробувати усі можливості таких пристроїв можна і в дешевших варіантах годинників-браслетів. Коштують вони від 700 до 1000 гривень, а виконують майже усе, що доступно в ґаджетах за декілька тисяч. Такі пристрої можуть показувати сповіщення, дату і час, вимірюють пульс, кроки та відстань , а також відображають кількість спалених калорій.

 

Годинники Smart IX Stellar призначені для тих, хто піклується про своє здоров’я. Годинник передаватиме всі дані на Ваш смартфон в новий безкоштовний додаток. Також, браслет сповіщає про дзвінки, смс-повідомлення, нагадування та інші корисні речі.

 

Переглянути більше новинок, ціни та відеоогляди розумних годинників можна в інтернет-магазині “Бест-тайм якісні годинники”.

 

 

Попередня стаття

У селі на Кременеччині погоріла вся побутова техніка

Наступна стаття

Тернопільський сірникар видав журнал з майстер-класами у Канаді (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.