Фальсифікат на 200 тисяч: на Тернопільщині викрили підпільний цех

У Тернополі правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення алкоголю. Організували незаконний бізнес троє місцевих жителів у нежитловому приміщенні. Продукцію зловмисники реалізовували жителям області. Впродовж листопада 2017- березня 2018 років з метою збуту вони виготовили  5 тисяч 441 літру алкогольних напоїв на суму понад 200 тисяч гривень.


Розслідування завершено. 
Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно організованої групи у складі 3 осіб за ч.3 ст.28, ч.1-2 ст. 204 – незаконне зберігання з метою збуту, транспортування з цією метою та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, незаконне виготовлення алкогольних напоїв, шляхом відкриття підпільних цехів, вчинених організованою групою. Також ч.2 ст. 199 КК України – незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут підроблених марок акцизного податку, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

 

Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополян запрошують на Храмове свято до Івано-Франківська (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі гарячої води не буде півтора місяця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.