На Рівненському полігоні загинули військові. Чи є серед загиблих тернополяни – встановлюють

Сьогодні, 6 липня, о 05.55, під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на Рівненському загальновійськовому полігоні сталася надзвичайна подія.

 

За попередніми даними, внаслідок розриву міномету троє військовослужбовців загинули через отримані травми, несумісні з життям, ще дев’ять отримали поранення різних ступенів важкості.

 

Рішенням командувача Сухопутних військ Збройних Сил України бригадні тактичні навчання призупинено. Призначено службове розслідування щодо причин того, що сталося на вогневій позиції. На даний час обставини трагічного випадку з’ясовують,  – прес-служба Командування Сухопутних військ ЗС України.

 

Як стало відомо, підрозділ тернопільських артилеристів долучався до проведення тактичних навчань, які проходили в одній з бригад оперативного командування “Захід” на Рівненському полігоні. Втрат серед особового складу Тернопільської окремої артилерійської бригади немає. Рішенням командувача Сухопутних військ Збройних сил України призупинено бригадно – тактичні навчання. Призначено службове розслідування, щодо того що сталося на вогневій позиції. Більше інформації на офіційних сторінках оперативного командування “Захід” та Сухопутних військ України, – повідомив прес-офіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа на сторінці у Фейсбук.

 

 

Командування та особовий склад висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців.

Попередня стаття

Боксер з Тернопільщини став чемпіоном України (Відео)

Наступна стаття

У масштабній пожежі на Збаражчині згорів склад із сировиною

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.