8 – липня День родини

Український День родини відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року. Відповідний Указ Президента України був підписаний 30 грудня 2011 року. Щорічно це свято відзначають 8 липня.

 

Сім’я належить до найважливіших суспільних та державних цінностей. Деякі наукові теорії стверджують, що саме форма сім’ї могла протягом багатьох століть визначати загальний напрям еволюції основоположних макросоціальних систем.

 

Для малечі родина – це своєрідне середовище, в якому у дитини складаються умови його психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку. Для дорослої людини вона є джерелом реалізації цілого ряду його потреб. Цінуйте і бережіть свої сім’ї.
Попередня стаття

Що приготувати з вишні: топ-3 кращих рецептів

Наступна стаття

«Ні пройти, ні проїхати», – тернополяни про літні майданчики (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.