У Тернополі на Кривоноса п’яний водій спричинив ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Кривоноса у Тернополі. Водій автомобіля марки ВАЗ-2107 не дотримався дистанції і в’їхав в RENAULT MEGANE. Ніхто з учасників аварії не постраждав.

 

Під час спілкування з винуватцем автопригоди патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження алкотесту та огляду в медичному закладі керманич категорично відмовився. Окрім того, поліціанти встановили, що чоловік протягом року вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

 

Інспектори склали на водія три адміністративні матеріали – за ч. 2 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння повторно протягом року), за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та винесли постанову ч.4 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Вдерся до хати і погрожував ножем: на Тернопільщині пограбували пенсіонерку

Наступна стаття

Житель Тернопільщини викрав гроші з картки товариша

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.