Відтепер осередок “Ділових українських жінок” діє в Тернополі

Проект Територія розвитку

 

Відомі та успішні – за одним столом. У Тернополі на “Ранковій каві ділової жінки” зібралися відомі українки. Спільно вони обговории досягнення у різних сферах діяльності, напрямки та шляхи розвитку, спілкувалися та ділилися досвідом. І найголовніше – створили в обласному центрі місцевий осередок представництва «Ділових українських жінок», президентом якого обрали відому меценатку, успішну бізнес-леді Ірину Демкуру.

– Жінки, які сьогодні прийшли на наш захід, це тернополянки, ділові жінки, успішні у різних галузях. Ми збираємось для обміну досвідом, для того, щоб поспілкуватися, поділитися своїми досягненнями, почути щось нове. На заходи ми стараємося запросити цікавих людей, які також досягли успіху.», – каже  співорганізаторка «Ранкової кави ділової жінки» ОЛЬГА НАВРОЦЬКА. 

 

– Ми будемо об’єднувати жінок на Тернопіллі, тому що є дуже багато планів і я знаю, що Тернопіль – це таке місто, коли всі говорять, що воно таке тихе. Де би ми не були, в  Італії, всі знаєте Львів, по своїм причинам, Київ, другі міста, а от Тернопіль, навіть Івано-Франківськ десь чути, а от Тернопіль воно, завжди кажуть, щось у вас там нічого не відбувається, а ми хочемо сказати, що в Тернополі дуже багато всього відбувається. Дуже багато є цікавих людей, дуже багато є цікавих жінок, підприємств, соціальних проектів, благодійних проектів, різних заходів надзвичайно цікавих. І ми будемо об’єднувати для того, щоб ми виходили на український, у нас є такі плани на світовий рівень, з нашими проектами , з нашою спільнотою, тернопільською в тому числі, – зазначила президент ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області» Ірина Демкура. 

 

Не забувати про й зовнішній вигляд, рекомендує президент громадської організації  «Ділові українські жінки» Наталія Нетовкіна. Понад 20 років тому жінка заснувала ювелірний дім “Zarina” і нині показала місцевим панянкам, які прикраси в тренді.Знавець прикрас наголошує: жінки можуть бути успішними, не лише в жіночих сферах. Робити потрібно те, що любиш.

– Кожна жінка повинна займатися тим, що близьке саме їй, відкривати свій внутрішній потенціал, якщо жінці приємно займатися домашніми справами, вишивкою, або бізнесом, то вона й повинна займатись тим, що надихає.», – каже президент ГО  «Ділові українські жінки» Наталія Нетовкіна. 

 

 

Учасниці ранкової кави, відразу зголошувались стати членкинями організації. Бо, кажуть, разом «іти до вершин» легше. Першими учасницями ранкової кави, каже координатор проекту ТВЦ “Атріум” Тетяна Фарина, були найсміливіші, але зараз приєднується все більше жінок, готових  до  самореалізації.

Розмови за чашкою кави неабияк заохочують. Про це знає одна з учасниць клубу Ірина Руда. Жінка двічі була в декретній відпустці і знає з практики творити й досягати можна лише з натхненням.

– Для мене дуже важливі ці зустрічі, тому що вони надихають і навіть жінка яка вдекреті і вона приходить на ці зустрічі, вони її дуже мотивують, вона хоче розвиватися, далі щось робити , – розповідає членкиня активу клубу Ділових жінок в Тернопільській області Ірина Руда.

 

 

 

Зустрічі на ранковій каві тернополянки планують зробити традиційними. Організатори обіцяють запрошувати цікавих спікерів, бо пошук себе і мотивація – це шлях до розвитку. Тож вірять: жінки Тернопільщини – то велика сила.

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині через ДТП пенсіонерку придавила огорожа

Наступна стаття

«Ми достатньо сплачуємо, аби була постійно», – тернополяни про відключення гарячої води

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.