Маленький тернополянин попросив допомоги в Тіни Кароль

 

Дев’ятирічний блогер з Тернополя попросив Тіну Кароль, щоб та його прорекламувала. Популярність потрібна хлопцю для того, аби заробляти гроші та допомагати мамі.

 

На своїй сторінці у мережі «Instagram» співачка виклала повідомлення з проханням:

«Тьотя Тіна, добрий день. Скажіть, будь ласка, скільки коштує, щоб ви мене прорекламували? Я дуже намагаюся стати блогером, але ще дуже мало підписників, а я хочу мати багато, щоб заробляти грошики, щоб допомагати матусі своїй ну, будь ласка, скажіть. Я попрошу у мами і ми вам заплатимо. Допоможіть ну, будь ласка, ви дуже класна. Моя мама завжди слухає ваші пісеньки»– йшлося у повідомленні.

 

Після прохання, популярність маленького тернополянина дійсно зросла. Зараз на юного блогера підписано майже 7000 людей.

 

Попередня стаття

За розбійний напад на жінку на Тернопільщині ув’язнили трьох львів’ян

Наступна стаття

На Тернопільщині у ДТП постраждало 4 людини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.