У Тернополі затриманий чоловік головою розбив вікно в автівці патрульних

У Тернополі чоловік постраждав від власних дій. Будучи нетверезим, він чіплявся до працівників аварійної служби тепломереж та заважав їм працювати. Про конфлікт люди повідомили у поліцію.

 

Прибувши на місце події, поліціанти спробували залагодити конфлікт. Однак на прохання припинити правопорушення, п’яний тернополянин не реагував. Патрульні змушені були одягнути на нього спецзасоби кайданки, щоб доставити до відділку поліції. Натомість дебошир розбив головою вікно службового автомобіля.

 

Чоловіка відвезли до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Після того доставили до відділку поліції, де на нього склали адмінпротокол за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство) та постанову за ст.178 КУпАП (поява в громадському місці в п’яному вигляді). Зараз його справою займається слідчий. Відкрите кримінальне провадження за ч1. ст.296 ККУ (хуліганство). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі на одній із вулиць злива утворила “гейзер” з води (Відео)

Наступна стаття

За розбійний напад на жінку на Тернопільщині ув’язнили трьох львів’ян

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.