Тернопільського бійця, який загинув під час виконання службових обов’язків, поховають у понеділок

Під час виконання службових обов’язків загинув боєць з Тернополя Андрій Сокіл.  Про це на сторінці у мережі Facebook написав Patrik Orishko.

 

– Не віриться, та не вкладається в голові що це з тобою трапилось…ти завжди був правильним, ніколи та нічого не боявся, завжди переймався долею кожного побратима. З тобою навіть посваритись нормально не вдавалось…Спочивай з миром Брате. Я досі не вірю, що ти від нас пішов, – йдеться у дописі.

 

Андрій колишній боєць роти «Торнадо». Обставини, за яких загинув військовий – встановлюють. Поховають хлопця у понеділок, 30 липня, у Тернополі.

Попередня стаття

Україна відзначає 1030-річчя хрещення Київської Русі (Відео)

Наступна стаття

«Все одно знайдемо де купити», – тернополяни про продаж алкоголю в ночі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.