У Тернополі в ДТП постраждав 6-річний хлопчик

Дорожньо-транспортна пригода сталася в дворі будинку на вулиці Степана Будного. Автомобіль марки Nissan X-Trail наїхав на 6-річного хлопчика. Дитину забрала швидка. За попередніми даними, у нього забійна поверхнева рана правої стопи та садна правого плечового поясу та голови. Усі деталі аварії з’ясовуються, – повідомляють в патрульній поліції Тернопільської області.

 

За 7 місяців патрульні зафіксували 21 ДТП за участі дітей. Зокрема серед них 15 – з потерпілими, травми отримали 16 осіб, загинула 1 дитина.

Попередня стаття

Тернополяни літатимуть в Канаду по-новому

Наступна стаття

«До Львова ще далеко», – тернополяни про туристів у місті

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.