На Тернопільщині озброєні чоловіки обкрадали вантажівки


Поліцейські затримали злочинців, які викрадали дизельне пальне з фур на Тернопільщині.

 

Зловмисники приїжджали на власній автівці на стоянки чи спеціальні майданчики, де були припарковані фури,  і з допомогою компресора та шланга за декілька хвилин витягували з паливних баків по 500-600 літрів дизпалива. Злодійські вилазки чинили вночі, коли втомлені водії відпочивали, – розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска. Загалом задокументовано 14 фактів їхньої злочинної діяльності.

 

Як встановили поліцейські, крадене пальне зловмисники майже одразу збували за ціною, нижчою від ринкової.

 

Під час санкціонованого обшуку було вилучено амфетамін, цілий арсенал зброї, набої, обладнання за допомогою якого чинилися крадіжки, 300 літрів пального та автомобіль. Повідомляють в ГУНП в Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

Дівчина, яку тиждень шукали на Тернопільщині, була у приятельки

Наступна стаття

ДТП на об’їзній Тернополя: в автомобілі дорожників відмовили гальма (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.