Тернополяни побачать продовження культового серіалу 90-х

 

Компанія-виробник фільмів “Warner Bros.” почала роботу над продовженням комедійного серіалу про прибульця Альфа. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

 

У повідомленні йдеться, що, за сюжетом серіалу, Альф знову опиниться на Землі, однак цього разу, вже в іншій родині.

 

Наразі невідомо, яку саме форму додадуть прибульцю — чи буде він лялькою, як в оригінальному шоу, або ж творці використають комп’ютерну графіку. Невідомо і те, коли саме вийде новий серіал. Видання зазначає, що проект знаходиться ранній стадії, роботу почали тільки в травні цього року.

 

Варто зазначити, що вперше фільм вийшов на екрани в 1986 році й мав чотири сезони. Серіал був показаний у 80 країнах світу, зокрема, і в Україні. Український переклад серіалу був визнаний найкращим з усіх.

Попередня стаття

До Зарваниці везуть камінь з Гробу Господнього та відкривають «Український Єрусалим» (Фото)

Наступна стаття

Дівчина, яку тиждень шукали на Тернопільщині, була у приятельки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.