Тернопільські патрульні затримали водія, який виявився грабіжником і зберігав зброю

Перевіряли паркову – затримали грабіжника. Автомобіль Volkswagen Golf був припаркований на місцях для осіб з інвалідністю. Інспектори підійшли до транспортного засобу, щоб перевірити чи водій законно зупинився тут.

 

 

При перевірці документів керманич помітно нервував. Патрульні встановили особу чоловіка та з’ясували, що він перебуває у розшуку за підозрою у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.185 КК (крадіжка вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб).

 

 

Провівши поверхневу перевірку транспортного засобу, інспектори виявили предмет схожий на пістолет та набої до нього, газовий балончик та електрошокер. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині впав та загорівся літак: пілот загинув

Наступна стаття

В тернопільському тролейбусі їздила сова (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.