На Тарнавського, де багато ДТП з пішоходами, встановлять турнікети

 

Після ДТП на вулиці Тарнавського, у якому іномарка насмерть збила жінку, мешканці мікрорайону вимагають встановлення “лежачого поліцейського”.  Це, за їх словами, зменшить швидкість автомобілів, які розганяються на цій ділянці дороги, а отже, менше було б аварій. Вулиця Тарнавського, кажуть патрульні, одна з найбільших по концентрації ДТП у Тернополі. 

 

Зазначимо, у листопаді минулого року до міської ради подали петицію про встановлення перед пішохідним переходом “лежачого поліцейського”. Петиція набрала відповідну кількість голосів, але “лежачого поліцейського” так і не встановили. У міськраді повідомили, що його облаштування на вулиці Тарнавського суперечить Державно-будівельним нормам, оскільки ухил дороги становить більше 80 одиниць (проміль).

 

Натомість на цій ділянці буде облаштована турнікетна огорожа, щоб мешканці переходили дорогу лише у встановлених місцях.

 

Варто зазначити, на Злуки встановлюють підвищений пішохідний перехід. Він необхідний, бо там також трапляється багато ДТП за участю пішохідів. Рух транспорту на цій ділянці дороги обмежать.

 

Нагадаємо, цими вихідними на вулиці Тарнавського, поблизу 11 школи, іномарка з іноземною реєстрацією насмерть збила жінку. А вчора, на вулиці Злуки мотоцикліст не побачив вантажівок, які ремонтували дорогу, вчасно не встиг зупинитися та врізався  в пластмасову контструкцію. Зараз у важкому стані.

 
 
Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають дощі та грози

Наступна стаття

Гниє на городі, – мешканці Бучача про врожай картоплі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.