На Тернопільщині ревізор перевіряє дитячі садки і лікарні

Ведучий телешоу «Інспектор. Міста» Володимир Остапчук перевіряє сервіс містечка Заліщики, що на Тернопільщині. Про це у соціальній мережі повідомляють місцеві мешканці. Кажуть ревізор працює кілька днів. Вже встиг перевірити дитячий садок, піцерію та лікарню.

 

– Команда телеканалу 1+1 «Інспектор. Міста» з Володимиром Остапчуком зараз в лікарні, – пише Svitlana Chernuikh.
Місцеві мешканці кажуть, у дитячому садочку інспектор побачив ряд порушень. Тому пообіцяв повернутися сюди через місяць. Також сьогодні на центральні прощі одному з проінспектованих закладів вручать табличку «Гордість міста»

«Інспектор. Міста» — проект у жанрі реаліті-шоу на каналі 1+1. У програмі телеведучий Володимир Остапчук проводить інспекції українських міст і оцінює рівень комфорту життя простих українців у кожному з них. Інспекції проводяться0 за шістьма критеріями. Крім уже традиційних – медицина, освіта, безпека, їжа і еліта, – ведучий також оцінює сферу послуг, важливу роль в якій грають відкритість і доброзичливість населення в містах.

Попередня стаття

За мільйон відреставрують фонтан у центрі Тернополя (Фото)

Наступна стаття

“Працювати за кордоном важко, сумується за домом і дітьми”, – фарбувальник Володимир Кліщ (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • Коли програма вийде в ефір?

  • Avatar
  • Перевірте дитячий садок у смт.Коропець Тернопільської обл.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.