Понад сотня малих українців з’їхалась до Зарваниці на «Канікули з Богом» (Відео)

Впродовж 13 – 18 серпня, з ініціативи та благословення архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка, у Марійському духовному центрі Зарваниця проходить християнський табір «Веселі канікули з Богом», – повідомляє сайт Зарваниця.

 

Участь у таборі «Україна єдина», який вже п’ятий рік поспіль об’єднує дітей з усієї України, беруть близько 130 дітей віком від 10 до 17 років. Це діти-сироти та з малозабезпечених сімей, діти переселенців та із зони АТО, а також діти з місійних терен України. «Веселі канікули з Богом» – це унікальний метод формації, який полягає у навчанні християнської Істини шляхом ігор та забав, а найголовніше помітним є духовний ріст маленьких учасників, які не вперше беруть учать у таборі.

 

Проходить табір під гаслом «Face in Book» («Обличчя в Книзі») за програмою розробленою творчою групою «Анімотор» під керівництвом о. Романа Демуша та пристосованою безпосередньо самими аніматорами до цілодобового табору у Зарваниці. Поштовхом до вибору такого тематичного спрямування є проголошення Всеукраїнською радою Церков та релігійних організацій 2018 рік Роком Біблії. Кульмінаційним моментом дня є Божественна Літургія. Також особливим для дітей є обговорення вкінці дня. Увечері кожна команда, яка має свою Facebook сторінку,  робить пост – підсумок дня, у якому підкреслює ті  моменти, які найбільше вразили. На завершення табір «Україна Єдина» відвідає митрополит Василій, щоб поспілкувкатися з його учасниками. Також діти візьмуть участь в Архиєрейській Літургії.

Попередня стаття

У Ланівцях віднайшли рештки воїнів УНР (Фото)

Наступна стаття

На Спаса тернополяни одягали вишиванки і клали у кошики з фруктами мед (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.