У ДТП на Тернопільщині загинув 18-річний тракторист

ДТП  сталася поблизу села Соколівка Лановецького району. Там перекинувся трактор зі збіжжям. Від отриманих травм тракторист загинув.

 

– Водій трактора «БЕЛАРУС 892» їхав з причіпом наповненим зерном дорогою в село Вишгородок. Рухаючись на спуск,  водій не впорався з керуванням та перекинувся на узбіччі. Від отриманих травм 18-річний кермувальник, мешканець села Верещаки, загинув на місці автопригоди, повідомляють відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру розслідування злочинів згідно частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України.  Слідчі встановлюють детальні причини аварії.

 

Попередня стаття

Тернопільський «білий дім» став синьо-жовтим

Наступна стаття

Заощаджуємо навіть на їжі, – тернополяни про економію (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.