Боюся переходити дорогу, – тернополяни про велику кількість ДТП (Відео)


Від початку року на Тернопільщині трапилося понад 1000 ДТП. За словами патрульних, основними причинами аварій на дорогах міста є перевищення швидкості, недотримання безпечної дистанції, порушення правил маневрування, проїзду перехресть, ігнорування сигналів світлофора та керування напідпитку.

 

На думку тернополян, щоб уникнути великої кількості ДТП, водіям необхідно слідкувати за дорогою, не зловживати алкоголем та наркотичними речовинами.

 

Як ставляться громадяни до збільшення кількості ДТП на Тернопільщині– дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

У Збаражі BMW на швидкості врізався в Nissan (Фото)

Наступна стаття

На свята тернополянам включать гарячу воду

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.