Щоб наша нація була здорова та не знала біди, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії (Відео)


Ранок агронома починається задовго до сходу сонця…

 

Там де колоситься пшениця, де цвіте соняшник та дозріває ріпак, відчуваєш себе  незалежним.  Лише у полі можна дихати на повні груди, відчути свободу та силу. Про наші чорноземи знають у всьому світі.  Земля дає нам не лише міцну основу під ногами, але й фінансову стабільність. Дає відчуття самостійності та суверенності.

 

До Дня Незалежності Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР разом з Агрохолдингом «МРІЯ» розпочинає цикл сюжетів «Від Мрії до Незалежності».

 

Головний інженер елеватора «Деренівка» Андрій  Мінцюк завжди мріяв йти по стопах батька. Каже сьогодні має дуже відповідальну та водночас бажану посаду.

– Незалежність – це велика відповідальність. Тому, що я відповідаю за кожну ланку виробництва, за кожний технологічний процес, за людей, – каже Андрій  Мінцюк.

 

Оператор сушильної установки елеватора Деренівка  Дмитро Люненко роботу називає другим домом.

– Зерно – це не просто сільськогосподарська культура. Це є наш хліб. І ми несемо за нього відповідальність. Від якості сушіння зерна залежить репутація нашого Агрохолдингу. Якщо воно буде гарно висушене, всі будуть задоволені нашою роботою, – розповідає Дмитро Люненко.

 

Кластер «Полісся» Агрохолдингу «МРІЯ» обслуговує десятки гектарів землі. Відтак менеджери з питань регіонального розвитку постійно контактують з людьми. Кажуть, громади довіряють агропідприємству, адже окрім виплати за оренду землі, «Мрія» веде активну соціальну політику: ремонтує школи та лікарні, відкриває нові дитячі майданчики, встановлює зупинки для громадського транспорту тощо.

 

А ще працівники Агрохолдингу мріють про щедрі врожаї на нашій землі, щоб у кожній домівці лунав дитячий сміх, щоб наша нація була здорова та не знала біди, щоб люди працювали і розвивалися в своїй країні. А також прагнуть досягнення українцями хорошого рівня життя, визнання нашої держави європейськими партнерами та поваги наших сусідів.

Попередня стаття

На Тернопільщині після чотирирічного будівництва відкриють «Український Єрусалим» (Відео)

Наступна стаття

Дитині в інтернаті потрібні не кілограми цукерок…

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.