Тернопільський виробник кукурудзяних паличок дарує дітям російський прапор

В упаковці із кукурудзяними паличками жителька Франківщини знайшла солдатика, танк і російський прапор. У своєму пості в Фейсбук Тетяна Качак зазначила, що виробник цієї продукції – тернопільський. Жінка придбала кукурудзяні палочки із сюпризом для сина в одному із місцевих магазинів.

 

– В магазині м. Івано-Франківська купили дитині кукурудзяні палички. Іграшка для хлопчиків – танк, солдати і російський прапор. Виробник із м. Тернопіль. Як може такий товар реалізуватися в Україні, де кілька років іде війна, а за збереження незалежності нашої держави, національні інтереси й безпеку, свободу кожного, зрештою, гинуть найкращі – справжні патріоти? Хто підтримує і дозволяє таку політику в цій та інших сферах? Де ті інспекції та контролюючі органи, які мали б цього не допустити і “контролювати” подібні ситуації? На всіх фронтах йде тотальне знищення українськості й українців… хтось скаже: це тільки іграшка… але ж ми розуміємо, що то не тільки іграшка… велике починається з малого…, – написала Тетяна Качак.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

 

Попередня стаття

Неподалік Тернополя знайшли тіло чоловіка, якому автівкою переїхали голову

Наступна стаття

У Тернополі від нетверезої матері забрали 2-річну дитину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.