В гаражі поблизу Тернополя виготовляли «елітний» алкоголь (Відео)


Ремонтували машини та розливали алкоголь. Напередодні Дня незалежності поблизу Тернополя співробітниками податкової міліції виявили цех із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Кажуть «елітну» горілку та коньяк розливали у підвалі гаража. Там обладнали справжню лабораторію з обладнання та відповідними фільтрами.

 

– Було затримало 4 осіб. А з гаража вилучено більше 6 тонн спирту та понад 22 тисячі літрів вже готової горілки та коньяку. Поряд із виготовленням та збутом фальсифікованого алкоголю вказані особи займались розповсюдженням контрафактної тютюнової продукції. Так, під час обшуків виявлено та вилучено 13,5 тисяч пачок тютюнових виробів іноземного виробництва без марок акцизного податку встановленого зразка.

 

Крім цього, вилучено два транспортних засоби, які використовувались для здійснення протиправної діяльності. В цілому з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 9,2 млн грн, завдяки чому упереджено втрати бюджету від ненадходження акцизного податку в сумі 2,7 млн гривень, – каже перший заступник начальника оперативного управління ГУ ДФС у Тернопільській області Олег Дурняк.

 

Шахраї реалізовували алкоголь не лише «з рук», але й у дрібні магазини та навіть через Інтернет. Податківці кажуть, підробка була якісною. Чи не єдине, що її видавало – низька ціна.

 

Загалом  з початку року співробітниками податкової міліції області з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на суму 22,6 млн гривень. Завершено розслідування та направлені до суду кримінальні провадження стосовно 7 осіб, які вчинили злочини у вказаній сфері. За результатами судового розгляду прийняті рішення про конфіскацію вилучених з незаконного обігу спирту та алкогольних напоїв на суму 2,1 млн гривень.

Попередня стаття

Через порушення термінів друку підручників змінять процедуру їх закупівлі та експертизи

Наступна стаття

На Тернопільщині службовці привласнили кошти, призначені на ремонт садочку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.