2 вересня – День підприємця України

В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

 

В 2018 році День підприємця України припадає на 2 вересня. У цей день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу. Знайти і міцно зайняти своє місце в економіці міста, втілювати в життя нові ідеї та проекти – це талант і одночасно велика праця, гідна пошани і підтримки.

 

У цей чудовий день прийміть побажання здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі Ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим!

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У школярів немає дитинства, – тернополяни про першокласників (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни зустрічали осінь нічною пробіжкою з ліхтариками

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.