Термінової допомоги небайдужих потребує 9-місячна Мар’янка з Тернопільщини

Термінової допомоги від небайдужих людей потербує 9-місячна Мар’янка Цокало з Тернопільщини. Дівчинка народилася здоровою і є дуже бажаною дитиною у сім’ї. У 6 місяців в дитини піднялася температура. Батьки раділи, бо думали, що нарешті вилізуть перші зубки. Проте, під час огляду педіатр призначила аналізи. Результат приголомшив – у крові маленької виявили підвищену кількість лейкоцитів. Далі були пункція і найстрашніші думки, які підтвердились. 

 

Діагноз: вроджена гостра мієлоїдна лейкемія MLL+ (рак крові), група високого ризику. Дівчинка пройшла лікування в Київському Охматдиті, отримала хіміотерапію. Позаду 1 блок хімії, попереду ще три і обов’язкова трансплантація кісткового мозку (ТКМ). 

 

На початку вересня Мар’янці закінчили капати 2-й блок хімії. А це означає, що часу для збору коштів залишається все менше й менше. Зараз дівчинка почувається стабільно. Хоча й апетиту дитинка немає ще, їсть погано. 

 

Донором для Мар’янки може бути її старша сестричка. У такому випадку можна було б робити ТКМ у Києві, проте єдине відділення на всю Україну, де робили такі процедури в серпні місяці реорганізували. Всі лікарі звільнилися, що буде далі – абсолютно ніхто не знає. Окрім цього дівчинка ще дуже маленька. 

 

Донечка добре реагує на хімію. Оскільки часу залишилося дуже мало, батьки вирішили шукати клініку за кордоном. Зараз чекають відповіді з трьох клінік і рахунок з конкретною сумою. 

 

Для ТКМ потрібно зібрати суму приблизно 80 тисяч євро – батьки консультувалися з лікарями та з батьками, які проходили схожий шлях, так як в них є свій донор. Точний рахунок оприлюднять одразу, як отримають інформацію.

 

Родині самотужки такі гроші не зібрати, тому ми звертаємось до всіх небайдужих до чужої біди з проханням про допомогу. Дуже мало часу!!! Важливий кожен день!!! Гроші потрібно зібрати дуже швидко.

 

Реквізити:
Батько Мар’янки
Цокало Петро Приват банк 5168 7422 1483 4057

для США:

Suma (Yonkers) Federal Gredit Union счет 13368 с названием “We save life” Iryna Lychak. tel.+12038322275

PayPal: iracokalo@gmail.com

 

Також постійно потрібні донори на ермасу та тромбоконцентрат

Група крові A(II) Rh негативна.

 

Всі питання за телефоном – 0987374407

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Чортківщині згорів автомобіль, водій не постраждав

Наступна стаття

На Тернопільщині пропав пацієнт психоневрологічного диспансеру

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.