На Монастирищині затримали вантажівку з дубами, які вивозили як “дрова”

Фото Роман Довбенко

На Монастирищині правоохоронці затримали автомобіль, завантажений спиляними дубами. В дозвільних документах, які надав водій, вантаж зазначався як “дрова”. “За нашою не офіційною інформацією, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Роман Довбенко, – зазначена машина належить Криницькому державному ліснитству”.

 

– Сьогодні представниками Монастирського відділення поліції було зупинено, а вподальшому й затримано машину з ДУБОМ під документами “дрова”. За нашою не офіційною інформацією, дана машина належить Криницькому державному ліснитству… Очікуємо керівника із даного ліснитства, а машину із дорогоцінною сировиною доставлено на штрафмайданчик… По даному факту буде відкрито кримінальне провадження…, – написав Роман Довбенко. 

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Фото Роман Довбенко

Попередня стаття

На Тернопільщині через крадіжку 17-річному юнаку загрожує 6 років ув’язнення

Наступна стаття

У Бережанах студент під час навчання “замінував” будівлю (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.