За мотивами кіно: на Шумщині двоє неповнолітніх братів обікрали магазин

На Шумщині правоохоронці затримали двох неповнолітніх хлопців, яких підозрюють у крадіжці. 15 та 12-річні юнаки – брати, місцеві жителі. До злочину вони підготувалися заздалегідь. Один із підлітків зізнався, що крадіжку спланував за сценарієм, який бачив у кіно.

 

Пограбувати магазин вирішили вночі, взявши з собою плоскогубці та рукавиці. Про крадіжку у поліцію повідомила власниця торгового закладу. У магазині був безлад, а з полиць зникло чимало товару? – зазначила потерпіла.

 

Правоохоронці встановили, невідомі проникли до крамниці через запасний вихід, шляхом пошкодження дверей.  Старший 15-річний хлопець запропонував меншому брату залізти  до місцевої крамниці. Той погодився. Аби батьки нічого не запідозрили, школярі вночі вилізли зі свого помешкання через вікно.

 

До магазину проникли з іншого виходу через шибку над вхідними дверима. Опинившись всередині, почали згрібати продукти у пакети. Щоб не залишати відбитків, працювали у рукавицях. Такий спосіб, як згодом розповів правоохоронцям старший хлопець, він бачив у кіно.

 

Загалом зібрали 10 пакетів з товаром. З крамниці вже вийшли, зірвавши плоскогубцями замок на дверях.  Крадене хлопці вирішили заховати неподалік, щоб перечекати, а згодом повернутися. Проте скористайся товаром не вдалося. За попередньою інформацією,  сума збитків – майже 2500 гривень.

 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ –крадіжка. Триває слідство. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Кременці п’яна мама не помітила дитину і заявила про її викрадення

Наступна стаття

Замість стихійного ринку у Бучачі облаштують сучасний сквер

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.