Медальйон “Народжений у Тернополі” подарую синочкові, – переможниця розіграшу від “МедіаТОРа”

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” вкотре радує своїх читачів і глядачів цікавими подарануками. Цього разу – це пам’ятний знак “Народженому у Тернополі”, розіграш якого приурочили до Дня міста. Автор ідеї оригінального сувеніру – Ольга Навроцька. Переможницю розіграшу визначили за допомогою програми woobox.com – поталанило Наталії Москалюк.

 

Наталія Москалюк розповіла, за “МедіаТОРом” стежить постійно. А от участь у розіграшах бере рідко. Бажання випробувати удачу у цьому розіграші у переможницю вдихнуло народження її синочка. Маленькій крихітці й дістанеться цей оригінальний подарунок, – зізнається жінка. На зворотньому боці медальйону тернополянка за бажання зможе вигравірувати ім’я та прізвище свого синочка. Зробити це можна за адресою:  м. Тернопіль, проспект Ст. Бандери,74 “Тернопільські Золотарі”.

 

Переможниця залишилася вдома, доглядає за маленьким синочком. Замість неї за виграшем до редакції “МедіаТОРа” завітали її донька Вікторія та чоловік Микола Москалюки.

Попередня стаття

Вийшов з сховку через голод: у Тернополі впіймали серійного вбивцю (Відео)

Наступна стаття

Через кроплення полів на Тернопільщині селяни погрожують розірвати договір з агропідприємством (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.