Вбивство на очах в дитини: на Підгаєччині нелюд зарізав двох жінок і повісився

На Тернопільщині поліціанти оголосили в розшук 31-річного Ігоря Олійника. Чоловіка підозрюють у жорстокому вбивстві двох жінок. Вбивство злочинець скоїв на очах у 6-річної дитини. Спочатку зарізав бабусю хлопчика, а потім жорстоко розправився з його мамою, – розповіла журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини жителька Підгаєчиини пані Галина.

 

Загиблі жінки проживали на хуторі Лиса на Підгаєччинні. Там у них було два будинки. В одному проживав син і брат загиблих, в іншому – вони з дитиною. Перший шлюб у 25-річної жінки не склався, відтак вона виховувала 6-річного хлопчика сама. Згодом познайомилася з Ігорем. Проте, зрозумівши, що нічого спільного у них немає, прогнала його, – розповідає пані Галина.

 

За певний час молодиця познайомилася з чоловіком і вони почали разом з дитиною проживати у сусідньому селі Угринів. За словами місцевої жительки, начебто Ігор навіть був порізав нового обранця колишньої коханої. Проте, його не ув’язнили і він надалі вільно гуляв, – додає жінка.

 

Пані Галина каже, у день трагедії, 22 вересня, дівчина разом з дитиною приїхала у гості до мами і брата. Вбивця ж слідкував за нею. Дочекавшись, поки ті зберуться в одній хаті, він підпалив іншу. Всі побігли рятувати будівлю. Аби 6-річний хлопчик не настрашився вогню, 25-річна жінка залишилася з ним вдома, у материному будинку. Поки ті гасили пожежу у будинку брата загиблої, злочинець зайшов у домівку до колишньої коханої. Зв’язав її та дитину, – розповідає пані Галина. Проте, раптом додому повернулася бабуся хлопчика, чи то забула телефон, чи з іншої причини – тепер зясувати неможливо. Нелюд схопив ножа і перерізав жінці горло. Далі задушив маму хлопчика та наніс їй також ножові поранення. Дитини не чіпав. Коли в будинок вбігли родичі – жінки були вже мертві. Хлопчик зумів розповісти, що сталося і потім перестав розмовляти, – каже пані Галина.

 

Як щойно повідомила нам пані Галина, вбивцю знайшли – він повісився в одному із закинутих будинків між селами Голгоча і Вербів. За її словами, вбивши двох жінок, злочинець прихопив із собою телефон коханої, свій же залишив на місці трагедії. Згодом вбивця зателефонував до чоловіка, з яким на той час вже проживала його колишня кохана, і повідомив, що знаходиться в селі Голгоча. Чоловік одразу повідомив у поліцію. Знайшли 31-річного Ігоря Олійника повішаним, – розповіла журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” пані Галина.

 

автор Людмила Маліброда

Попередня стаття

Найшвидший піаніст світу Любомир Мельник дасть концерт у Тернополі (Відео)

Наступна стаття

Вивіз сміття здорожчає. У Тернополі менш, як за 11 тисяч, водії сміттєвозів працювати відмовляються

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.