«Діти потім соромитимуться», – тернополяни про сучасні імена для новонароджених (Відео)

Моді на незвичайні і рідкісні імена для новонароджених в останні роки піддалися чимало українців.  Верховній Раді запропонували на розгляд законопроект, який має обмежити перелік імен, що українці дають своїм дітям. Дітей хочуть заборонити називати на честь неживого предмету, вигаданого персонажа, географічної назви, титулу, хвороби, символу та цифри. У Малайзії батьки назвали дівчинку Вонючкою, англійка має чотирьох дітей, назвала їх на честь своїх хвороб. В Австралії є ім’я Зупинка Номер Шість. В Україні на дитячих майданчиках можна зустріти Європу, Айоланту, Лисицю, Плекаючи, Іскорку, Радість, Ємельяна-Ємеця, Орі, Трифона, Ангела, Слісея, Лахмара, Рим, Жужу та ін.

Чи варто ввести обмеження на імена для новонароджених – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

 

Попередня стаття

29 вересня – День пам’яті трагедії Бабиного Яру

Наступна стаття

Теребовля в заторі. Люди перекрили дорогу через бруківку (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.