У Тернополі невідомі умисне спалили торгівельний кіоск

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел
4 жовтня о 02.20 годині у поліцію надійшло повідомлення від  рятувальників про те, що по вулиці Шептицького у Тернополі горить кіоск.

 

Під час огляду місця події правоохоронці знайшли та вилучили дерев’яну палицю, обмотану обгорілою тканиною. Найімовірніше, що саме через запалений факел і сталася пожежа. Тому інспектори вважають, що майно було знищене умисно. Вартість завданих збитків власник оцінив у сорок тисяч гривень.
Відомості за даним фактом внесли до ЄРДР за частиною 2 статті 194 ККУ. Зловмиснику, якого розшукують поліцейські, за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Тернопільські активісти закликають чиновників і ЗМІ бойкотувати рупори Кремля

Наступна стаття

Зниклого жителя Тернопільщини знайшли у закинутому приміщенні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.