У Тернополі таксист збив на пішохідному переході двох людей (Відео)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 жовтня у Тернополі. На пішохідному переході біля готелю “Тернопіль” водій таксі наїхав на двох пішоходів. За попередніми даними, значних тілесних ушкоджень потерпілі не отримали. Відео з місця аварії на своїй сторінці опублікував Святослав Журовський.

 

– Ще вчора сталось одне дивне #ДТП з наїздом на пішоходів в #Тернопіль. Добре хоч живі-здорові. п.с. Ніколи не відчувайте себе в особливій безпеці на пішохідному переході, – написав Святослав Журовський.

 

 

Попередня стаття

У Теребовлі пенсіонера впіймали на крадіжці продуктів

Наступна стаття

На Тернопільщині мама розшукує сина, який пропав під час поїздки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.