На Тернопільщину наближається антициклон «Віктор»

Антициклон під назвою «Віктор» рухається у напрямку заходу України. Відтак жителів краю чекають досить специфічні погодні умови: холодні ночі та сонячні дні з високими температурними показниками. За словами метеорологів, вранці також буде досить прохолодно, а ще можливі густі тумани, що погіршуватимуть видимість на автошляхах.

«Україна перебуває під впливом антициклону Віктор, серед ознак якого – холодні ночі і теплі сонячні дні. Такі погодні умови охоплять більшість території України, однак найвиразніше антициклон проявлятиме себе у центрі та на заході. Відтак вночі температура  повітря місцями знижуватиметься до 4 – 6 градусів вище нуля, а вдень спостерігатиметься 16 – 18 градусів тепла, подекуди в обідню пору стовпчики термометрів підвищуватимуться до двадцяти градусів тепла. Також антициклон сприятиме утворенню туманів вранці та вночі. Дощів поки не передбачається», – розповідає метеоролог Укргідрометеоцентру Наталія Діденко. Щодо Тернопільщини, то антициклон «Віктор» в активній фазі проявиться упродовж доби.

Водіїв та пішоходів просять бути обережними. Оскільки через тумани значно погіршуватиметься видимість. Найгустіші тумани передбачають у ранковий час.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Через протест на 15 Квітня кілометровий затор. Тернополяни вимагають приїзду міського голови (Наживо)

Наступна стаття

Тернопільські батьки обирають час відвідин педіатрів онлайн (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.