Маленькі телевізійники переймали досвід у медіаторівців (Фото)

Про журналістські будні та особливості роботи у прямому ефірі сьогодні, 13 жовтня,  команда Першого інтернет-телебачення МедіаТОР розповідала майбутнім колегам, учням дитячого інтернет-телебачення Вуаля.

 

Маленькі телевізійники побачили студію, медіа-центр  та вже готують сюжет, аби поділитися емоціями від залаштунків.

 

– Ми не вперше проводимо такі екскурсії. В гостях у «МедіаТОРа» вже були учні кількох шкіл, студенти – і для нас це завжди приємні зустрічі. Бо діти це наше натхнення, заряд до праці. А ще, це ті хто в майбутньому творитиме телеефір Тернопільщини. Тому ми вже зараз вкладаємо у їхні голови розуміння якісного телеконтенту, – каже шеф-редактор Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР» Надія Березюк.

Попередня стаття

“Не подаємо, бо їздимо на заробітки в Польщу”, – жителі Почаєва про субсидії (Відео)

Наступна стаття

Через акції протесту у Тернополі водій наїхав на патрульного

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.