Тернополяни хочуть покарати “обслуговуючих домофони” і повернути сплачені кошти

Тернополяни хочуть, аби їм повернули сплачені за користування домофоном кошти, а людей, які обслуговують ці прилади – покарали. Відповідну петицію на сайті Тернопільської міської ради розмісти Андрій Богатюк.

 

– У переважній більшості багатоквартирних будинків Тернополя жильці “скидались” на домофон та його встановлення. Також переважна більшість квартир не підписували договір на обслуговування, який підсовують у двері після встановлення. Проте ці фірми незаконним способом отримують інформацію про власників квартир та пред’являють рахунки для сплати абонентської плати. Причому багато-хто оплачує всі рахунки не задумуючись. 

 

При неоплаті квартири відключають від мережі, що є також незаконним, тому що відключають квартиру від уже оплаченої нею системи зв’язку. 

 

Пропоную заставити уповноважені органи перевірити діяльність цих фірм (у моєму випадку СПД ФО Зінько В.З.), зобов’язати переглянути укладені договори та повернути зайво сплачені (чи незаконно стягнуті) кошти, – написав у петиції Андрій Богатюк.

 

До кінця збору підписів залишилося 5 днів. Станом на 15 жовтня “за” проголосували 45 людей із 300 необхідних. Проголосувати за петицію можна Тут.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік вісім років живе у круглій хаті з дерева і соломи (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині з літаків розкидають вакцину від сказу

One Comment

    Avatar
  • систематично оплачуємо за домофон

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.