Ціна не відповідає якості, – тернополяни про підвищення вартості проїзду (Відео)


Тарифи на проїзд у громадському транспорті невдовзі можуть підвищитись. Замість 4 грн. у тролейбусі доведеться платити 6, а у маршрутках замість 5 гривень – 8. Це питання обговорюватимуть завтра, 16  жовтня, під час громадських слухань.

 

Про те, що діючий тариф збитковий нещодавно заявили у «Тернопільелектротрансі». Там зазначили, що проїзд у тролейбусах має вартувати 6 гривень. У маршрутках – 8. Мовляв тоді транспорт буде за що ремонтувати, а водіям – виплачувати зарплатню.

 

Натомість тернополяни не готові до підвищення вартості проїзду. Кажуть ціна не відповідає якості перевезення.

 

Чи готові тернополяни платити більше за проїзд, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР»

 

Як повідомляють у ТМР, зустріч з громадськістю міста для обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом» відбудеться 16.10.2018 року в 11.00 год., в приміщенні актового залу комунального підприємства «Тернопільелектротранс» (вул. Тролейбусна, 7).

Попередня стаття

Аби повернути авто, житель Тернопільщини вирішив підкупити слідчого

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік вісім років живе у круглій хаті з дерева і соломи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.