«Котельням на торфі – ні», – тернополяни вкотре кличуть владу на діалог (НАЖИВО)

«Котельні на торфі в спальному районі Тернополя не повинно бути» – з такою вимогою тернополяни вийшли на акцію протесту.  Сім торф’яних котелень збудували у Тернополі, чотири з них вже готові до експлуатації. Однак мешканці вулиці Київської проти використання котелень на торфі. Люди три дні поспіль виходили на акції і перекривали дороги.

За їх словами, чиновники міської ради та міський голова проігнорували зібрання мешканців міста, які відбулись з 10 по 12 жовтня 2018 року, тому збиратимутьсь до тих пір, поки влада  “не зрозуміє, що говорити з кабінетів з людьми не можна”.

Кажуть, стійко чекатимуть на «Діалог з владою» з вівторка 16 по 18 жовтня 2018 року на тому ж місці і в той самий час.

Однак у КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» – позиція протилежна. Комунальники вважають, що котельні на торфі – необхідність у Тернополі, їх збудували заради енергетичної безпеки.

Дозвіл на роботу торф’яних котелень дали екологи та Держпродспоживслужба. Фахівці продовжуватимуть досліджувати рівень викидів внаслідок спалювання торфу.

Чи вийде на діалог з тернополянами мер міста стежте разом з нами у прямому ефірі Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Експерти переконані: Новий економічний курс Юлії Тимошенко змінить країну на краще

Наступна стаття

У Тернополі ДТП: мікроавтобус вилетів на автомобіль патрульних (Наживо)

2 Comments

    Avatar
  • Надаль виродок,ніяк не наїсться

  • Avatar
  • В парку Відродження за Аквастрадою дерева зрізають

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.