Тернополяни обговорюють вартість проїзду (НАЖИВО)


Тарифи на проїзд у громадському транспорті невдовзі можуть підвищити. Замість 4 гривень, у тролейбусі доведеться платити 6, а у маршрутках, замість 5 гривень – 8.

Це питання обговорюватимуть сьогодні, 16 жовтня, під час громадських слухань. Опісля, його розглянуть депутати Тернопільської міськради.

Обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом» Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює НАЖИВО. Онлайн трасляцію Ви також можете подивитися на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

Безробітні тернополяни мають право на субсидію

Наступна стаття

На об’їзній Тернополя затор через ДТП. Легківки на узбіччі (ФОТО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.