Тернополян мотивуватимуть нестандартними іграми (Відео)

У Тернополі відбудеться ІІ Всеукраїнський фестиваль психологічних ігор. Аби тернополяни змогли вирішити ті питання, які їх турбують, 27-28 жовтня місто відвідають автори та ведучі психологічних трансформаційних ігор зі всієї України та закордону.

Під час фестивалю працюватиме 4 лінійки та кожна з них поділена на 5 локацій:
– особистого розвитку;
– гармонійні взаємостосунки;
– бізнес-напрямку та фінансової ефективності;
– психосоматики та збереження здоров’я.

Організатор фестивалю Оксана Бількевич каже, що кожна гра може замінити від трьох до десяти індивідуальних консультацій психолога.

«Психологічна гра – це легкий та безпечний формат відтворення різних ситуацій та набуття досвіду в них», – зазначає Оксана Бількевич.

 

Деталі щодо фестивалю можна дізнатися тут.

Попередня стаття

Бабине літо у Тернополі (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині залишилися лічені дні бабиного літа

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.