У Кременці місцеві жителі побили двох студентів з Івано-Франківська

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Кременці місцеві жителі побили студентів. Потерпілі родом з Івано-Франківська. У райцентр приїхали, аби навчатися в одному з місцевих вишів. Бійку, яку влаштували молодики посеред міста, побачив випадковий перехожий та повідомив у поліцію.

 

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили лише потерпілих – двох 19-річних студентів місцевого педагогічного вишу. Один з юнаків житель Івано-Франківської області, інший  родом з Хмельниччини.

 

Зі слів студентів, на них з кулаками накинулися місцеві. Останнім не сподобалося, що в компанії студентів була їхня знайома дівчина. Наразі правоохоронці встановлюють анкетні дані нападників.

 

У студентів медики діагностовали забійні рани обличчя та голови, в одного лікарі запідозрили струс головного мозку та черепно-мозкову травму.

 

Зараз правоохоронці вирішуєть питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Завтра у Тернополі прем’єра кліпів відомих гуртів і фешн-покази

Наступна стаття

На Тернопільщині вчителька не повертатиме державі сто тисяч

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.