22 жовтня стартує голосування за проекти «Громадського бюджету Тернополя»

З понеділка, 22 жовтня о 00:00 годині стартує голосування за проекти, які будуть реалізовані за кошти міста у 2019 році в рамках «Громадського бюджету Тернополя». Триватиме воно до 5 листопада включно.

 

Віддати свій голос за один великий та один малий проекти можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та проживають у місті Тернополі. Проголосувати можна 4 способами:

1. Увійшовши через систему BankID на сайті https://pb.rada.te.ua/

2. Шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, відвідавши Центр надання адміністративних послуг у Тернополі (ЦНАП) в робочий час (пн-чт з 9:00 до 17:00 год. пт. З 9:00 до 16.00), пред’явивши паспорт або ID-картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи);

3. Через мобільний додаток Приват24;

4. За допомогою Терміналів самообслуговування (ТСО) Приват-банку.

 

Тернополяни, які є клієнтами ПриватБанку, отримають повідомлення-запрошення   проголосувати через мобільний додаток Приват24, а після погодження залишається лише знайти проект, який бажаєте підтримати, та натиснути «голосувати». При цьому банк гарантує повну безпеку банківських рахунків для учасників голосування.

 

Окрім цього проголосувати за проекти можна за допомогою Терміналів самообслуговування (ТСО).

Для цього потрібно:

  1. Вставити картку в термінал для авторизації в системі банку;
  2. Обрати на головній сторінці “Голосування за проекти міст”;
  3. Надати згоду на передачу даних сайту “Громадський проект”, натиснувши “Голосувати”;
  4. Обрати проект з галереї або знайти його за номером/словом з назви в пошуку;
  5. Ознайомитися з проектом і проголосувати.

 

У підсумку голосування ті проекти, які набрали найбільшу кількість голосів до вичерпання обсягу виділених коштів, а це близько 11 мільйонів гривень, будуть реалізовані у 2019 році. Ознайомитися з проектами, допущеними до голосування, можна на сайті https://pb.rada.te.ua. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі розшукують психічнохворого чоловіка, який пропав безвісти

Наступна стаття

«Ми також сиділи на старих», – почаївські чиновники не захотіли обмінюватись кріслами (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.