Тернополяни платитимуть за газ на чверть більше

 

З 1 листопада 2018 року ціна на газ для населення становитиме 8550 гривень за 1 тисячу кубічних метрів. Відповідне рішення Кабінет міністрів прийняв на засіданні 19 жовтня.

 

Наразі тариф на газ для населення в Україні становить 6957,9 грн за 1 тисячу кубометрів. Таким чином, ціни на газ зростуть на 23%. Повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

 

 

Зміни ціни на газ під час опалювального сезону очікувано призведуть до касових розривів – коли ТКЕ будуть постачати тепло за існуючим тарифом, а газ отримувати – за новим.

 

 

Знову змінено правила надання субсидій – послаблено обмеження, введені в травні 2018р, у яких з отримувачів виключалися власники квартир площею понад 120 кв. метрів і будинків понад 200 кв. м – тепер для призначення буде враховуватися не загальна, а опалювана площа.

Попередня стаття

У Тернополі з багатоповерхівки впав робітник. Чоловік загинув

Наступна стаття

Після падіння з десятого поверху загинув тернополянин (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.