У більярдному клубі Тернополя чоловікові розбили голову, потерпілий у важкому стані

В одному з розважальних закладів Тернополя побилися дві компанії. У результаті конфлікту постраждав 33-річний тернополянин, який заступився за свого товариша.  Потерпілого медики госпіталізували в нейрохірургічне відділення лікарні.
Слідчі встановили, потерпілий разом з товаришем після гри у більярд підійшли до барної стійки, аби зробити замовлення. В цей час з віп-кімнати закладу вийшли двоє молодиків. Конфлікт почався на рівному місці. Останнім не сподобалося, як на них подивилися. Спочатку один з нападників вдарив товариша тернополянина. Потерпілий тільки спробував піднятися зі стільця, як удар наніс інший нападник.  Далі послідували ще два удари в голову.

 

У 33-річного тернополянина медики зафіксували переломом тім’яної кістки черепа, відкриту черепно-мозкову травму і зламаний ніс. Його стан лікарі оцінюють як важкий.
41-річному  Тернопільського району, який наніс постраждалому травми, правоохоронці оголосили підозру за частиною 1 статті 121 ККУ. Вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Вчителів Тернопільщини вчитимуть протидіяти цькуванню дітей у школах

Наступна стаття

Бізнес з-за ґрат: на Тернопільщині аферисти грабували людей під керівництвом ув’язнених

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.