У Тернополі презентують новий історичний журнал 

31 жовтня о 18.00 у Бункермузі відбудеться презентація нового друкованого історичного журналу “Локальна історія”. Сто сторінок видання міститимуть інформацію виключно про українську історію та культуру, про героїв, яких забули або й не знали, письменників та діячів, які змінили хід історії. У першому номері журналу розміщені ексклюзивні світлини та тексти, авторські колонки Галини Пагутяк, Юрія Винничука, Ірини Ігнатенко, Лева Скопа, а також репортажі з маловідомих історичних  місць.

 

Основною метою заходу є популяризизація української історії та її героїв через призму найвідважніших битв, перипетій та колізій. Видання оформили у сучасному дизайні, з підбіркою унікальних історичних фактів і подій.

 

Гості заходу зможуть зустрітися із засновниками та авторами видання. Головним редактором журналу є Віталій Ляска, його співзасновником – Ігор Спринь. Випусковий редактор – Інна Березніцька, науковий редактор видання – Юрій Пуківський. Модератор — Аліна Брода, піар-менеджер проекту «Локальна історія».

 

Довідка: Проект LocalHistory стартував у 2013 році. Спершу невеличка команда істориків мандрувала галицькими селами та хуторами, записуючи свідчення найстарших мешканців, шукаючи, а потім відновлюючи історичні документи і світлини. Однак у квітні минулого року у творців проекту виникла думка видавати якісний історичний журнал

Попередня стаття

“Саморозвиток – це круто!” – тернополянка вдячна “МедіаТОРу” за виграні квитки

Наступна стаття

Між небом і землею: 60-річні тернополяни літають на парапланах (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.