На Підволочищині чоловіки побилися на кладовищі через ревнощі

На кладовищі у Підволочиському районі через ревнощі побилися двоє місцевих жителів. Чоловік приревнував дружину до її колишнього.
Екс-подружжя, яке проживає у селі Росохуватець, зустрілося під час поминання рідних. Жінка прийшла на цвинтар з новим обранцем. Через ревнощі між чоловіками виник конфлікт і вони побилися.
Про бійку у поліцію повідомив потерпілий. В екс-чоловіка медики зафіксували черепно-мозкову травму та забої. Нинішній співмешканець жінки, за інформацією поліціантів, має проблеми із законом.
Відомості про подію внесли до ЄРДР і кваліфікували дії за частиною 1 статті 125 ККУ. Триває досудове розслідування. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Тернопільщині на швидкості перекинувся рейсовий автобус

Наступна стаття

У Білій п’яний водій в’їхав в іномарку, керманич якої теж був нетверезий

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.