На Тернопільщині житомирянин викрав з пасовища дві корови та перепродав їх

На Тернопільщині правоохоронці затримали 23-річного жителя Житомирської області. Молодик викрав з пасовища дві корови, які паслися неподалік села Козярі. Вкрадена худоба належала одній власниці.  Сума збитків склала майже сорок тисяч гривень.

 

Потерпіла у розпачі, адже втратила своїх годувальниць. Жінка розповіла, що, як і решту односельців, тримає худобу, водить її на пасовище, що за межами населеного пункту. Корів прив’язувала і залишала без нагляду. З такої безпечності й скористався зловмисник. З-поміж інших тварин він обрав саме дві, які належали потерпілій.

 

Поліціанти встановили, крадій займається заготівлею худоби. Того дня за живим товаром приїхав до їхнього району. Побачивши на пасовищі, що в кілометрі від села Козярі худобу без господарів, перед спокусою збагатитися не встояв. Одну крадену корову він перепродав заготовачам у Ланівецькому районі, іншу – завіз до Вінницької області.

 

До слова, поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших протиправних діянь, адже отримали оперативну інформацію, що 23-річний житомирянин вже не вперше замість купувати – краде худобу. Кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ. Тривають оперативно-слідчі заходи. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині неповнолітні керманичі спричинили ДТП

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині загинув водій, іншого керманича – госпіталізували

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.