Традиційні медіа переходять у цифровий формат, – тернопільська медіаекспертка (Відео)

 

Новини в один клік. 66% українців регулярно користуються Інтернетом. Половина користувачів отримують інформацію через смартфони. Їх використання для телеперегляду – це сучасний тренд і перевага нашого часу.

– Телебачення в Тернополі, як на мене, застаріле і формат далеко не сучасний. Я гадаю переважна більшість не лише студентів, а я й людей старшого віку переглядають зараз новини в інтернеті, це досить зручно, комфортно і доступно, – студент Максим Ковальчук.

– У школі черпала інформацію з телевізора, а зараз інтернет, особливо телефон – це найзручніше. Я підписана на МедіаТОР у Фейсбуці, в Інстаграмі, тільки коли я маю більше часу можу заходити через комп’ютер і дивитися вже повну версію, а мобільна для мене найзручніше, – Таня Бабій.

– Сьогодні традиційні ЗМІ, а це телебачення, радіо преса, переходить у цифровий формат. Засобом для перегляду новин, отримання інформації все-таки не залишається єдиний телевізор, а тепер, з розвитком технологій і з доступністю гаджетів, які дають можливість отримати інформацію, телебачення переходить в онлайн-режим, – кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Нині інтернет-телебачення – суперчітка картинка, звук і нові можливості перегляду. Глядачі можуть переглянути, вподобати, прокоментувати, поширити новину. МедіаТОР йде в ногу з часом. Ми там, де зручно теперішній аудиторії.

 

 

 

Попередня стаття

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку України

Наступна стаття

У Кременці прощаються з Андрієм Пушкарем (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.