Тернопільські підприємці скасовують мітинг під ОДА через події в країні

 

Мітинг підприємців під стінами Тернопільської ОДА скасовують. Таке рішення прийняли в результаті останніх подій в країні. Про це написала у соцмережі Ольга Шахін.

 

– Підприємці розуміють, що за останню добу Держава опинилася перед черговим викликом у зв’язку із посиленням збройної агресії проти України з боку РФ – і на порядку денному сьогодні вкрай важливе питання щодо національної безпеки, і саме на ньому сьогодні має бути зосереджено максимум уваги, пише Ольга Шахін.

 

У Тернополі сьогодні, пишуть, відбудеться тільки зустріч лідерів громадських організацій підприємців. Разом сформують спільне звернення щодо ситуації у сфері малого та середнього бізнесу та вимоги до органів центральної влади, зокрема щодо розгляду законопроектів № 5711, № 6489, №7326.

 

Зазначимо, мітинг мав відбутися нині о 13.30. Підприємців малого та середнього бізнесу невдовольнини законопроекти, які передбачають посилені перевірки Держпраці, Податкової, Пенсійного фонду, Нацполіції та органів місцевого самоврядування.

Попередня стаття

Телемарафон щодо конфлікту в Азовському морі (Наживо)

Наступна стаття

На Збаражчині водій збив жінку і втік. У потерпілої численні переломи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.